Plywood is my thing

Ik houd van stoere en pure materialen zoals cement, marmer, zwart & wit, jeans en hout, maar dan wel met een vrouwelijke twist!

Het is al een tijdje hot: Plywood (multiplex) in je interieur. Hout, dus helemaal mijn ding en mijn style; niet bewerkt, gelakt of geschuurd, maar lekker natuurlijk en vooral de berken multiplex is mijn favoriet.

Onze hal was het eerste aan de beurt. Wij hadden hoogglans gelakte frontjes voor onze Ikea Besta Kast. Die moesten eraan geloven. Msr heeft de deurtjes vervangen door 3 grote deuren. Custom made leren handgrepen van bygitte erop en ik was en ben nog steeds zeer happy met het resultaat. Helaas is een foto van de kast niet te doen omdat het een te kleine ruimte is..

Toen mijn DIY kerstboompje op een stuk plywood.

In de kamer van Jotte een DIY met plywood. Net als de kerst DIY heb ik hier ook weer gaatjes in geboord en vervolgens ‘geborduurd’ met Zpaghetti.

En toen was de slaapkamer aan de beurt. Een hoofdboard en wat ben ik er blij mee. Het maakt de hele kamer een stuk zachter en stoer tegelijk. En nu.. nu moet ik even pas op de plaats maken voordat het lijkt alsof we in een Zwiters chalet leven.

Neem ook maar eens een kijkje naar mijn Pinterest board ‘Plywood‘ voor meer leuke ideeën!

Leave a reply

Your email address will not be published.