Wit Carrara marmer in de shop

Nu te koop via Lijns! Wit Carrara marmer dé nieuwe woontrend. In verschillende vormen en maten te bestellen. De leuke gouden banner is van Omstebeurt

carrara marmer bladfoto 3(3)

Natuurlijk is deze “snijplank” ook mooi te gebruiken als een blad voor op een kast(je), als salontafelblad en om eindeloos je spulletjes en woonkamer mee te (re)stylen. Maar niet te vergeten wordt marmer gebruikt voor de patisserie. Een musthave voor ons foodies!

Er volgen nog verschillende vormen en maten, maar daar kom ik nog op terug. Nu alvast een primeurtje! Benieuwd naar het verhaal achter mijn Marmer shop? Lees hier hoe ik samen met mijn schoonvader Gé de shop begonnen ben. En hier vind je mijn marmer Pinterest bord terug voor meer inspiratie.

Marmer tegel 1foto 2(4)

Follow my blog with Bloglovin

Leave a reply

Your email address will not be published.

Welkom

LIJNSWelkom bij LIJNS! Leuk dat je mijn site bezoekt. Je kunt hier mijn blog lezen en misschien wat leuks vinden in onze webshop met marmeren producten, (woon)accessoires en prints.

Less is More vandaar houd ik het voor mijn verdere introductie graag bij deze 150 karakters bio ;)

’75 | webshop in marmer | Graphic Design | Interieur |Koken | DIY | Fotografie | IPhone only | – = + | Hout | You get what you expect, so expect only good things!

LIJNS