Nieuw product: Marmeren bak | tray

Het is gelukt! Eindelijk, het had wat voeten in de aarde, maar tadaa met trots een nieuw marmer product in mijn shop:

Een massieve wit Carrara marmer bak ook wel ‘tray’ genoemd. Deze tray zag ik al af en toe voorbij komen bij Pinterest en onder andere bij HAY. Ik wilde deze zo graag aanbieden in mijn shop en ik ben dus over-de-top enthousiast dat ik dit nu samen met mijn schoonvader kan leveren. Nu al nieuwsgierig ga hier naar mijn shop.

De bak is 25×25 cm en heeft een opstaande rand van 6 cm. Ze zijn handgemaakt (en dus uniek), op verstek gezaagd en gelijmd. Het is echt een prachtige tray geworden! Goedkoop is de steensoort marmer helaas niet, maar als je op zoek bent naar een prachtig exclusieve marmer tray is dit wat voor jou..

marmeren bak tray marble

Deze bak staat mooi in je keuken, maar ook als tray voor je mooie spulletjes in huis. Binnenkort komen er ook een aantal bakken met een 4-4,5 cm opstaande rand en zijn dus minder hoog. Qua prijs zal het geen verschil maken.
Voor diegene die van stoer houden is deze maatvoering wel summum ;-).

marmeren tray bak marmer

Zoals inmiddels wellicht bekend kun je mij altijd mailen als je specifieke wensen hebt in maatvoering. Ik kan altijd kijken wat mogelijk is.

Marlijn

 

Leave a reply

Your email address will not be published.