Marmer in je interieur

….. Dat ik marmer verkoop mag geen verrassing zijn.
….. Dat ik marmer prachtig vind, ook niet.
….. Dat ik daarom toch maar een keer een blogpost schrijf of eerder gezegd, jullie plaatjes laat kijken van marmer in je interieur, lijkt me dan ook logisch en lang verwacht ;)

Marmer is lief en stoer tegelijk. Het is prachtig te combineren met alle aardse kleuren en materialen zoals glas, hout, kurk, metalen en stoffen. Niet voor niets zien de trendwatchers marmer nog steeds volop terug in het interieur.

Foto van LIJNS marmer gemaakt door Holly Marder van Avenue Lifestyle

LIJNS.nl verkoopt bijna alles van marmer. Prachtig Wit Italiaans Carrara marmer van de beste kwaliteit. Er is ook niet-Italiaans marmer, maar dat mooie echt witte met de meest prachtige grijze aderlijnen, dat marmer, dat komt toch echt uit Italië. Niet voor niets heeft Michelangelo zijn David gemaakt van marmer uit dezelfde groeve als waar LIJNS marmer vandaan komt.

marmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperenLIJNS
Foto van LIJNS marmer gemaakt door Holly Marder van Avenue Lifestyle

Bieden we het niet standaard aan dan kunnen we het waarschijnlijk voor je maken. Zelfs vormen als de “CROSS” kunnen we snijden uit ons marmer. Maar ook marmeren platen, patisserie planken, onderzetters, losse tegels en nu ook ronde bladen!

marmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperenLIJNS marmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperenLIJNS

LIJNS marmer bijzettafel IKEA PS2012

Marmer in je interieur kan ook met een klein accent! Je hoeft heus niet meteen je hele keukenblad of vloer te vervangen.

marmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperen LIJNSmarmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperen LIJNS 2marmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperen LIJNS 3marmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperen LIJNS 2

En natuurlijk is misschien wel de grootste liefhebber van marmer: de foodie. Marmer als werkblad voor het temperen van chocolade en voor het werken met deeg is marmer wel terug te vinden in de top 3 van de wishlisten. Marmer blijft altijd koel en met die reden is het dan ook een fantastisch hulpmiddel voor het bakken.

marmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperen LIJNSmarmer in je interieur marmer blad plaat marmeren plaat patisserie temperen LIJNS

Behalve de eerste 2 foto’s zijn de rest van de foto’s door en van LIJNS.nl

Leave a reply

Your email address will not be published.