Lijns Carrara marmer gestyled in prachtig vakantiehuis

Nathalie Fransen van Nu Interieur heeft samen met Holly Marder van Avenuelifestyle het vakantiehuisje van Nathalie en haar familie prachtig in beeld gebracht. Mijn marmer vind je ook terug in een paar foto’s en wat ben ik trots. Ik wijd er dan ook graag een apart blog aan, mea culpa.

Dat marmer het gevoel nu voorbij gaat van koud, kitsch en kil is te merken. De vraag naar marmer neemt toe. De foodies onder ons, met een marmeren patisserieplank op hun wishlist, bestellen nu Lijns marmer. Maar ook steeds meer mensen zien hoe prachtig en stoer marmer kan zijn als woonaccessoire (bijv. broodplanken, kaarsenhouders en onderzetters) of als bladen voor op een kast of tafel.

Het marmer op de foto’s is wit Carrara, gezoet marmer. Gezoet betekent dat het een matte afwerking heeft en dus niet glanst. Trouwens, Lijns marmer komt uit dezelfde marmergroeve als ‘de David’ van Michelangelo. Carrara marmer heeft de meest mooie structuur; zachte grijze lijnen en het wit is prachtig wit.

In de shoot is de brood-, kaas- en hapjesplank gebruikt. Kijk in mijn shop voor nog meer marmeren producten. De patisserieplanken (40 x 40 bladen) zijn gezien de afmeting en het feit dat het gezoet wit Carrara is voor € 37,50 euro een prachtige aanvulling voor je huis en/of keuken. Als je de kortingscode LIJNSBLOG gebruikt (tot 15/1) dan krijg je 10% korting op je bestelling.

Carrara marmer

Carrara marmer

Carrara marmer

Meer dan lichtelijk jaloerse gevoelens bekruipen mij bij het zien van dit vakantiehuis. Ik houd ervan, clean, simpel (maar zooo doordacht), wit, functioneel & een Scandinavische stijl.

Ons (jong) gezinsleven is vaak hectisch te noemen. Ook heb ik door de jaren heen een flinke allergie ontwikkelt voor rommel om me heen. Als je weet hoe rommelkont ik was als student kun je dat een klein wonder noemen.

Ik ben een kleurrijk persoon (denk ik..) maar kleur, dat zul je in mijn huis niet veel zien. Vooral wit, zwart, grijs(beton) en hout. Ik merk ook dat ik steeds meer kies voor “minder” in mijn interieur zodat de accessoires die er voor mij toe doen ook gezien worden. De clean & functionele stijl van Nathalie haar vakantiehuisje is dan ook #mystyle en ik kan me voorstellen dat het hier genieten is in de zomer- en in de wintermaanden. In het blog van decor8 van Holly Becker kun je alle foto’s bekijken.

Holly en Nathalie alsnog bedankt!

Leave a reply

Your email address will not be published.