Lentedag no. 1

Lente! Oh nee, nog niet helemaal.. Nou ja, ik begin gewoon vandaag!

Ik ben een echt seizoenen mens. Waarom? In elk seizoen zit weer iets waar ik naar uit kan kijken en ik ben aan het einde van een seizoen ook weer heel blij dat het afgelopen is. Winter gaaf, sneeuw stoer, maar te lang koud, nee bedankt. Zomer zon, buiten BBQ-en, maar te heet, nee bedankt. You get my drift.

De ultieme dagen voor mij zijn de begindagen van het nieuwe seizoen. Dus bij deze eerste Lentedagen- en temperaturen pakken we helemaal uit. Tuin aan kant, meubels poetsen, hangmat naar buiten, BBQ-en en in de avond heerlijk bij de korf.

20 maart begint de officiële lente pas, wij zijn al een tijdje ‘bezig’.

LIJNS Lentekaarten

Kaart uit mijn shop. Hier te koop.

Lente no.1 1 Lente no.1 2 Lente no.1 3 foto 3(10)

Grote schoonmaak gaat samen met een koud biertje (bieropener direct naast de koelkast, zo handig ;-) ) en de temperatuur liep heerlijk op!

Lente no.1 5

Lente no.1 6

Relaxmode = hangmat en muntthee

Lente no.1 7

Ik kijk weer hoopvol uit naar een heleboel mooie lentedagen en -avonden.

Marlijn

Leave a reply

Your email address will not be published.