Cactus in een DIY potje

Ikzelf heb totally geen groene vingers. En toch heb ik als bijbaan vroeger jaren in een prachtige bloemen- cadeauwinkel gewerkt in Bilthoven. Maar er is geen “groen” aan mijn vingers blijven plakken. Dus, och wat ben ik blij met de leuke cactussen die je nu overal ziet.

cactus DIY marmer blog

Een bezoekje aan de kringloop en een bezoekje in de knutselkast. En dit is het resultaat. Uniek en lief voor de portemonnee. Andere verfkleuren gebruiken is ook leuk, koper?! En oja ook leuk om als cadeautje te geven!

Potjes van de kringloop, donkergrijze matte verf uit de knutselkast, wat houten klosjes en je favoriete cactus. En zo maak je ze: Tip: ik had zelf een spontane ingeving, ik verf ook de bovenkant, als je dat ook doet gebruik dan een langer houtje om je kopje te kunnen drogen zonder dat de randen de bodem raken, voor mij was het te laat, maar alsnog goed gelukt.
Juist het dopen in de verf waardoor de lijnen niet recht zijn, maakt deze potjes zo leuk! Een fijn klusje voor de niet-pieten-precies.

foto 2(5)

diy potje verffoto(8)

1 Comment

  1. by lynda on 5 februari 2014  18:20 Beantwoorden

    ik ben een niet zo heel erg pietje precies én een pietje dat van de snelle simpele klussen met een groots effect is.....loooveeee your potjes!!!! op naar de kringloop ;)

    groetjes
    lynda

Leave a reply

Your email address will not be published.