Lijns.nl in de 101!

Wat een verrassing! Lijns.nl had meegedaan aan de Instagram actie: “101stylingtip” van 101woonideeen. Ik kreeg het bericht dat de foto van de hangstoel in het maart nummer gepubliceerd gaat worden. Hartstikke leuk natuurlijk!!

Dit is de foto die 101 heeft gekozen. Wij hebben al jaren een schommelstoel op dit plekje hangen. Een heerlijk plekje naast onze haard. Zelf, als ik me de tijd gun, zit ik hier met een glaasje wijn en mijn Ipad te genieten, maar het is eigenlijk de meest favoriete plek van de kids.

foto (6)

In april is Nathalie Fransen van NU interieur 1 van de winnaressen van de Instagramactie “101witwonen”. Met een prachtige foto van het witte interieur van haar vakantiehuis (lees hier) met daarop een mooie Lijs.nl brood, kaas- hapjesplank. Dus voel me (meegesurft) toch een beetje 2 x winnaar ;-)

Carrara marmer

Maar zoals jullie waarschijnlijk heel herkenbaar vinden is de foto die ik ingestuurd had alweer ‘verouderd’. Ons interieur is blijkbaar geen maand exact hetzelfde ;-) Inmiddels is de muur (opnieuw) gewit, nieuw kussentje, schapenvel voor de winter…

myhome mystyle lijns.nl

Ben je nog geen lid van Instagram, houd je veel van bijvoorbeeld interieur, abonneer je dan, volg dan o.a. 101woonideeen en stuur je leuke, creatieve ideeën ook eens in, wie weet sta jij ook binnenkort in de 101!

 

Leave a reply

Your email address will not be published.